Finnair peruu Kiinan lentoja maaliskuun loppuun asti

Jan 28, 2020 | Rovaniemi News

Finnair peruu Kiinan viranomaisten asettaman ryhmämatkakiellon takia lennot Helsingistä Pekingin Daxing-kentälle ja Nanjingiin maaliskuun loppuun asti.

Peruutetut lennot ovat kolme viikoittaista lentoa Helsingistä Pekingin Daxing-lentoasemalle 5.2.–29.3. ja kaksi viikoittaista lentoa Helsingistä Nanjingiin 8.2.-29.3.

Finnair viestii lentojen perumisesta suoraan asiakkaille, joilla on lennoille varaus. Asiakkaat voivat siirtää matkustuspäiväänsä, saada lipun hinnan takaisin tai vaihtaa lentonsa toiseen kohteeseen Kiinassa.

Finnair lentää edelleen päivittäin Pekingin Capital-lentoasemalle ja Shanghaihin, kaksi kertaa päivässä Hongkongiin ja kahdesti viikossa Guangzhouhun.

– Perumiset ovat seurausta Kiinan toimista rajoittaa ryhmämatkoja. Ryhmämatkojen perumiset vaikuttavat selvästi Pekingin Daxing-reitin ja Nanjingin reitin täyttöasteisiin, sanoo Finnairin operatiivinen johtaja Jaakko Schildt.

Vuoden ensimmäinen neljännes ja erityisesti kiinalaisen uudenvuoden jälkeiset viikot ovat tyypillisesti hiljaisia matkustuskausia Finnairin Kiinan reiteillä.

Finnair arvioi, että ryhmämatkojen perumisten, lippujen takaisinmaksujen ja lentojen perumisen taloudellinen vaikutus helmikuun lukuihin on maltillinen.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=7&v=1B-A9NecpUo&feature=emb_logo

 

Rovaniemi24
Share This