Korundin helmikuun konsertit ja tapahtumat

Feb 3, 2020 | Rovaniemi News

Pariisin Kevät lauantaina 1.2. klo 19
Pariisin Kevään tunnetuimpia kappaleita ovat Pikku Huopalahti, Tämän kylän poikii ja Kesäyö. Yhtye on julkaissut nyt seitsemännen albuminsa nimeltään Reuna. Levyltä on aiemmin julkaistu singlet Tuuli, Liekki ja Onks se rakkautta. Pariisin Kevään kokoonpanoon kuuluvat Arto Tuunela, Artturi Taira, Ilari Kivelä, Antti Pouta ja Reko Aho.

Lapin kamariorkesteri: ”Tiloja, kuvia ja käänteitä” perjantaina 7.2. klo 19
Lapin kamariorkesteri saa mielikuvituksen lentoon konsertissaan ”Tiloja, kuvia ja käänteitä”. Solisteina ovat ensivierailullaan fagotisti Mikko-Pekka Svala ja kontrafagotisti Noora Van Dok. Konsertissa kuullaan, millainen on Uuno Klami -sävellyskilpailussa palkitun Tomi Räisäsen uusi pohjoiseen sijoittuva teos ”Axis Mundi”. Lisäksi kuullaan Murogskin tuttu ”Näyttelykuvia”.

Lapin kamariorkesteri: ”Ystävälle” torstaina 13.2. klo 19
Korundin soittorasiasta -konsertissa kuullaan ystävänpäivään ja Ludwig van Beethovenin juhlavuoteen sopien Beethovenin jousikvintetto C-duuri Op. 29 Storm.

Ystävänpäivänä perjantaina 14.2. taidemuseossa kaksi lippua yhden hinnalla
Ystävänpäivän kunniaksi Korundi tarjoaa näyttelyihin kaksi lippua yhden hinnalla. Tarjous koskee pääsylippuja Korundin näyttelyihin ja Kulttuuripassia, joka on pääsylippu Korundiin, Arktikumiin ja Pilkkeeseen. Korundi tarjoa edullisemman lipun.

Salute to the Cinema -lastenkonsertti lauantaina 15.2. klo 15
Lastenkonsertissa kuullaan isoimpia hittejä piirroselokuvista, joiden joukossa ovat muun muassa Pieni merenneito, Frozen, Leijonakuningas, Pocahontas ja Kaunotar ja Hirviö. Orkesterina on Madetojan musiikkilukion sinfoniaorkesteri ja solisteina esiintyvät Oulun konservatorion laulajat. Konsertti soveltuu parhaiten koko perheelle ja varsinkin lapsille ja lapsenmielisille.

Plukihäiriö Jazz & Blues -klubi: Eddie Kold Band launtaina 22.2. klo 20
Saksalais-amerikka kitaristi Eddie Kold vierailee jälleen Rovaniemellä. Yhtyeen laulajana on USA:n Virginiasta Saksaan asettunut Larry ”Doc” Watkins. Konsertissa kuullaan myös rumpali Chris Dewuebia, joka on kunnostautunut paitsi bluesin saralla myös suositussa Erdmöbel yhtyeessä. Muusikoiden seuraan liittyvät Terho Keskitapio kitaroimaan ja Hannu Raudaskoski basson varteen.

”Satumaan kuningas” sunnuntaina 23.2. klo 15
Solistit tulkitsevat Reijo Taipaleen aikoinaan levyttämiä lauluja, kuten Satumaa, Ruusu joka vuodesta, Elämän Virta ja Elämän parketeilla. Lauluja tulkitsevat tangokuningas Tomi Markkola, tangoprinssi 2015 Kalle Jussila, tangoprinssi 2006 Jarno Itkonen ja iskelmätähti J. Eskelinen.

Lapin kamariorkesteri: ”Elämän tarkoitus” torstaina 27.2. klo 19
Orkesterin muusikot ovat keränneet iltaan Vivaldia ja Schubertia. Ennen konserttia Rovaniemen taidemuseon intendentti Riitta Kuusikko johdattelee konsertin teemaan kuvataiteen kautta, eli miten kuvataiteilijat ovat käsitelleet elämän tarkoitusta taiteessaan.

Lapin sotilassoittokunta: Soundtracks! -viihdekonsertti lauantaina 29.2. klo 16
Mikä yhdistää elokuvia Star Wars, James Bond ja Blues Brothers? Vastaus on upea elokuvamusiikki. Lapin sotilassoittokunta tuo yleisölle upean kattauksen elokuvateemoja eri aikakausilta. Musiikkia saapuvat tulkitsemaan myös laulajat Iina Mutikainen ja Emilia Vihanto.

Yleisöopastukset helmikuussa
Opastetulla kierroksella saat enemmän irti näyttelystä. Opastus sisältyy näyttelylipun hintaan. Mukaan pääset myös Museokortilla. Helmikuussa yleisöopastukset ovat 5.2. klo 15, 9.2. klo 14, 23.2. klo 14 ja 26.2. klo 15. 

Rovaniemi24
Share This