Rovaniemi24.com tuo Rovaniemen sykkeen luoksesi tässä ja nyt

Dec 31, 2019 | Rovaniemi News

1.1.2020 avautui Rovaniemellä uusi matkailumedia Rovaniemi24.com.

Sivusto laajentaa pian kolmekymmentä vuotta ilmestyneen Travel Rovaniemen uudelle vuosikymmenelle. Rovaniemi.24.com on Lapin ensimmäinen digitaalinen matkailulehti.

Rovaniemi24 tarjoaa matkailijoille harkitun paketin Rovaniemen parhaita elämyksiä kuvauksineen, kuvineen ja yhteystietoineen.  Mukana on myös journalistista sisältöä, ajankohtaisia uutisia, kuvia ja tunnelmia.

Sivuston selkeän rakenteen ansiosta matkailija löytää jatkossa kätevästi sekä tabletilta että älypuhelimestaan Rovaniemen keskeiset aktiviteetit, majoitukset, ostospaikat, nähtävyydet, ravintolat ja muut tärkeät kohteet, jotka tekevät lomasta arvoisensa irtioton arjesta.

Matkailualan ihmisille sivusto tarjoaa paitsi näkyvyyttä matkailijoiden parissa, myös uutiskanavan, josta voi lukea tai jossa voi kertoa, mitä Rovaniemellä tapahtuu.

On uuden aika

Päätös uuden digitaalisen matkailulehden avaamisesta tehtiin syystalvella 2019. Miksi?

Printti-Travelin painos on 35 000 kappaletta, ja sen digitaalisella näköisversiolla on lukijoita 70 000. Yhä useammalla matkailijalla on mukanaan älylaite, jolla haetaan ajankohtaista tietoa matkailukohteesta ja maailmasta. Digitaalista matkailulehteä ei Lapissa vielä ollut. Yksi plus yksi on kolme.

Hanke käynnistettiin pikavauhdilla. Polarlehdet ryhtyi talven 2020 printti-Travelin tuottamisen lomassa laatimaan konseptia uudelle medialle. Rovaniemi24-sivuston alustan loi mainostoimisto Seven-1:n osaava graafikko Laura Kaikkonen.

Hankkeen kesto lasketaan ennemmin viikoissa kuin kuukausissa, ja siitä kiitos kaikille osallisille.

Rovaniemi24-sivustolle on aluksi ladattu tutun ja pidetyn Travelin englanninkielistä sisältöä sekä tuoreita Rovaniemen uutisia suomeksi.

Sivusto täydentyy päivittäin. Jatkossa tarjotaan uutisten ohella myös matkailukohteisiin liittyvät jutut englannin lisäksi suomen kielellä. Sivuston lastentaudit hoidetaan kevään aikana. Samalla sisältöä terävöitetään yhä paremmin digitaalisen median käyttäjiä palvelevaksi.

Printti-Travelin ystävien ei tarvitse huolestua. Maailma digitalisoituu, mutta vanhaa ja hyvää ei hylätä. Printti-Travel ilmestyy jatkossakin kahdesti vuodessa jokaisen matkailijan ulottuville eri puolille Rovaniemeä. Kiinankielinen Santa24-lehti tarjoaa kerran vuodessa sekä kesä- että talvimatkailun parhaat palat kiinalaisille matkailijoille Rovaniemellä ja pääkaupunkiseudulla.

Tehdään yhdessä!

Toivomme Rovaniemi24-sivuston käyttäjiltä – sekä yrittäjiltä että matkailijoilta – palautetta ja toiveita sivuston sisällöstä. Haluamme luoda vilkkaan, kiinnostavan ja informatiivisen paketin, jossa viihteellisyyttäkään ei unohdeta.

Mikäli haluat yrityksesi mukaan uuden vuosikymmenen yhteistyöhön, ota yhteyttä. Kysymyksiisi vastaavat allekirjoittaneen lisäksi toimittaja Sari Pöyliö, joka tulee mielellään myös paikan päälle kuulemaan ajatuksiasi.

Tavoitat meidät osoitteista jorma.aula@matka24.com ja sari.poylio@gmail.com.

Hyvää uutta vuosikymmentä!

Jorma Aula
Polarlehdet Oy

Rovaniemi24
Share This